Kattskrället?

Kattskrället?


Är det nätväninnan och hennes Kattskrälle?

AnmajaCykla

Cykla

Jag vill ut och cykla... trallalallala!

I korgen på styret har jag inget paket, vad jag vet

för där sitter Lussekatten och mår bra, fallera.


Har varit på Ljungnäs hela helgen i strålande sol och varmt väder. Kusinträff med barn, barnbarn och eventuella respektive. Nästan alla 31 kom, bara fyra som inte. Vi har umgåtts, lekt, badat, paddlat kanot, ätit, sovit, njutit, fikat, grillat och haft det bara bra. Bättre kan det inte bli och inte värre än så... *L* Planerar ny träff om två år, förmodligen i Ljungnäsvillan då också. Där finns gott om plats för stojande barn och avskildhet för den som vill ha. Passar alla åldrar från cirka 60 år och ner till 6 mån som vi var.


Anmaja 


Med risk för...

...att bli fjantig så visar jag den senaste bilden på Lussekatten:


Lussekatten-2


Jag har varit ute och cyklat med honom i korgen! Bara testat en liten, liten bit. Lussekatten visade glädje! Hur han nu som katt kan visa det? Ja men han såg förvånat trivsamt glad ut... Såg sej omkring med tassarna på kanten och selen spänd, eller satt i korgen och myste. Det var inte sista gången vi gjorde det. 


AnmajaÅngerveckan har löpt ut.

Jaha nu har ångerveckan på Lussekatten löpt ut och jag har gjort mitt val...


Har så länge velat ha ett litet trevligt husdjur, lättskött och mysigt. Men hur gör jag med min allergi eller snarare min överkänslighet? Hur bunden vill jag vara? Hur göra när jag vill vara borta några dagar, kanske upp till en vecka eller två? Allergin visade sig vara en viss överkänslighet, men aldrig nånsin mot pälsdjur i nån test. Egna tester och provokationer har visat på noll reaktion. Jag har fått stöd och uppmuntran av mina närmaste o goaste vänner och dottern har lovat ställa upp vid behov. Så vad skulle jag tveka om?


Nej jag tvekade inte heller, inte så mycket i alla fall... Min tvekan var i så fall mer om vad andra skulle tycka. Hur mycket skulle jag bry mig om andras tyckande o tänkande?


Så nu är han verkligen min, min lille Lussekatt! Nu är det han o jag tills döden skiljer oss åt antar jag? *L*


Anmaja


hits