*Lussekatten*

Lussekatt

Jag säger bara: Han är min, sen en dag tillbaka!

På prov en vecka...


Självständig, bryr sig knappt om mig på dagarna, men kom smygande om natten o ville känna kärlek o värme... Kunde jag motstå? Efter flera försök att få honom ur min säng så gav jag upp... Han låg på täcket en bit ner, när jag somnade halv två... När jag vaknade låg han stilla, stilla vid huvet... Jag har bott ensam så länge så det kan vara trevligt med en liten herre i huset - tror jag??


Nu lämnar jag Lussekatten för Ulf Lundell som spelar i Borghlms slottsruin, men bara för några timmar. Dennis vann två biljetter och dem fick jag och jag frågade Marita om hon ville följa med o det ville hon!


AnmajaHur ska jag hinna?

 

bloggen
Hur ska jag hinna fylla bloggen med innehåll?

Har varit några dagar hos Jonas och kramat Oscar jättemycket! Vi var på Kiviks marknad och jag cyklade en del i Trelleborg. Vi har haft trevligt, men vädret kunde ha varit bättre. Lite för kallt att sitta ute o äta om kvällarna. Träffade tyvärr inte Daniel så mycket och AnneLi o Jonas jobbade lite från o till. Men det var i alla fall jättekull att komma ner till dem några dagar. Jag hoppas att alla fyra kan komma upp till Ljungnästräffen.

Jag kom hem med Swebuss igår och det tog drygt fyra timmar o kostade 167 kr, men ner i lördags fick jag betala 211 kr. Vet inte vad skillnaden var? Men det är helt okej att ta bussen före tåget med tanke på priset.

Nu ska jag bara göra så lite som möjligt ett par veckor. Det blir cykling till Öland och bodenBoden en dag och sen cyklar jag ner till Brobytorp en annan dag. Anne o jag ska också ner till Malin o Maria på Kolbodagården o fika. Anne, Henrik, Stina o hennes Stockholmskompis Felicia och Vilgot har varit här o ätit stekt lax i kväll. Vi hade kul! Stina är ju nästan vuxen nu och är en både trevlig o söt tjej. Hon föddes på Jonas 18-årsdag och så här blåste hon en kyss ut i vida världen igår:

Längtar efter Emil o Albin nu, har inte träffat dem på länge, men de kommer från sin pappa hem till Emma o Dennis i helgen. Lisa växer ju så fort att jag inte hinner med, men henne har jag ju träffat/passat några timmar då och då. Tänker bjuda hem dem i nästa vecka om de kan komma då allihopa. Vet inte när Lill-Emma är hos dem.

Nu är det tredje gången jag skriver om detta och det bara krånglar och jag loggas ut. Nu får jag inte glömma att kopiera min text för jag orkar inte skriva om den igen!! Den var mycket längre första gången...

Anmaja


Ändringar

Har tagit bort några av bilderna i min blogg. Jag har även skrivit lite mer i ett par inlägg och även ändrat rubriker på ett par ställen.

Igår kom Jonas, Oscar och AnneLi till Lindsdal och jag ska träffa dem hos Emma, Lisa och Dennis idag. Jag längtar efter att få träffa Oscar! ...och Jonas o AnneLi också förstås! Det blir ju så sällan. Emil, Albin och Lill-Emma är inte där nu, de är hos sin pappa respektive mamma.

Anmaja

Det blir visst lite tjatigt...

Ja, om jag verkar lite tjatig om cykeln så är det bara för att den snurrar i huvet - hela tiden! Jag hade mycket hellre önskat att den snurrat på hjulen med mig på. Men så är det inte...

Jag har varit hos Sandås Cykelkillar i em, där jag alltid servar cyklarna, den som blev stulen och den gamla. Jag har nu äntligen bestämt mig för en svart Crescent City och inte en röd som jag tänkte först och naturligtvis var ALLA sjuväxlade svarta av den modellen SLUT! Typiskt tur va? Men Sandåskillarna skulle fixa det genom att ta en treväxlad hoj och byta den till sju växlar. Jag frågade om den inte skulle bli sämre då om de skulle in och mickla med den. *L*

Nästa vecka ska de ringa när det är klart och då ska de få montera på cykeldator och ett vajerlås eller liknande. Ska försöka få det i samma pris... 

Anmaja

hits