Linedance

Linedance

Oj vad kul det är att dansa! Linedance, singeldansen där jag inte måste fråga om lov eller stå o vänta som en panelhöna på att bli uppbjuden är sååå jättekul!!! Alla gym och F&S kan slänga sig i väggen, detta är både friskt och svettigt! *L* Roligt som sjutton har vi också och njuter av all varierad musik. Inte bara country, det är fel att tro att det är samma musik till alla danser för vi svävar omkring i allt från vals till hiphop, pop, rock, vanlig hederlig dansbandskör, latinorytmer och i stort sett allt!

Den här bilden tog jag på vår avslutning i måndags. Det är svårt att få till fina bilder inomhus i skum belysning med en liten enkel digitalkamera, så jag ställde in kameran på nattbilder och slutaren stod öppen så länge att jag inte kunde hålla kameran still. Bilden blev ändå rätt kul för jag kan nästan se farten.

Anmaja


Kommentarer:
Postat av: Andreas

Läcker bild! Ser nästan lite spöklik ut!

Dansar ni inte till Mötley Crüe?

Postat av: Anmaja

Ja vi dansar spökdansen. *L*
Anmaja

2005-12-07 @ 23:43:46
URL: http://anmaja.blogg.se/
Postat av: Anmaja

Oj såg inte frågan om Mötley Crüe - som jag inte hade en aning om vad det var förrän jag googlade och fann en ruskig musik. :-(( Tack och lov så dansra vi inte till den! Lyssna själv: http://home.swipnet.se/RockNroll/motley/crue.htm Hemskt!

2005-12-07 @ 23:47:47
URL: http://anmaja.blogg.se/
Postat av: Andreas

Nej nej nej! Dom är jättebra! Försök hitta låtar som 'Home sweet home' (lugn) eller 'All in the name of...' (inte lika lugn) och Du kommer att bli frälst på nolltid!

2005-12-08 @ 10:49:07
URL: http://fourier.blogg.se
Postat av: Anmaja

Okej, då får jag kolla det... *L* Kanske jag kan hitta nån låt att "linedansa" till!
Anmaja

2005-12-08 @ 21:23:21
URL: http://anmaja.blogg.se/
Postat av: Andreas

Glömde ju föreslå en riktig tryckare också!!!

'Time for change'!!!!

(Shit! Den finns inte på ITunes...)

2005-12-09 @ 19:48:04
URL: http://fourier.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits